Dodging Crabs

Hola allemaal,

Laatste dagje in Cuba is aangebroken, echt de tijd is gevlogen. Vanuit een zeer swingende/ culturele/ mooie natuurlijke omgeving van Trinidad, waar we echt weer veel gezien en gedaan hebben door naar Cienfeugos.

Een grotere stad met ook weer veel bezienswaardigheden. Hebben een paleisje gezien waar we allebei echt super jaloers op waren! Lekker doorgecrost naar Santa Clara  waar we t Masoleum voor Che hebben bezocht! Too big, maar wel heel mooi en indrukwekkend.

Vanmiddag aangekomen vanuit de Varkensbaai. Echt super super mooi! DJ en ik hebben vandaag gesnorkeld in een grot en in de Carribean. T was zooo mooi dat je niet hoefde te duiken en dat je echt vanaf de kust al zoveel mooie vissen en koraal zag. Alleen moesten we onderweg naar de Varkensbaai ipv dodging holes dit keer dodging crabs doen. Echt dan hadden ze t bij The Matrix makkelijker met de dodging bullets. Echt zoooooo zielig, honderden krabbetjes die tegelijk de weg oversteken. Johma zou hiermee echt een hele goede crab salad party kunnen geven. Eerst reed ik, maar echt niet om aan te zien. Zo zielig, en t geluid elke keer. Dus de i-pod hard, en ik onderuit gezakt!

Ons huisje hiero was echt te mooi! Super sjiek, aan t strand, echt kon ze vanuit je tuin de Carribean in lopen. En de garnalen en kreeft smaakten ook zeer goed (en dat natuurlijk weer voor een schappelijk prijsje geregeld).

Zo ff de laatste keer aan onze verslaving nogmaals toegeven. Lekker rummetje aan de Malecon!

Morgenochtend autootje inleveren (met echt allemaal krabbepootjes in de velgen) met pijn in ons hart. Echt de vrijheid gaan we missen. Om 10.00uur vliegen we naar Guatemala City.  Eens kijken hoe we ons hier gaan redden. En de fotos komen er echt aan, zodra we een beetje snelle verbinding hebben!

Dikke kus voor jullie allen en nogmaals ook leuk dat jullie wat terug posten.

Che en Fidel!