Cienfuegos

Heeey echt leuk dat jullie zo met ons meeleven vanuit Hollanda. Op het moment in Cienfuegos. De 22e april om 10.00uur vliegen we naar Guatemala. Dus nog 3 dagen in Cuba. Cienfuegos, Santa Clara en Varkensbaai. Afgelopen 3 dagen in een super mooi Trinidad geweest. Echt een mooie maar zware hike gedaan. Jaa de Tarzan en Jane zijn weer bezig geweest.

Shahaaitje, leuk hoor dat je mijn mailtjes in je spam gooit! Daar heb je vrienden voor!!! Grapje hoor. Hoest met Ijsland plannen en Aruba???

Ff een commentaartje op onze rumverslaving; terwijl ik dit typ, valt DJ bijna van zn stoel.Dus dat zit wel goed. hahaha nee hoor, soms ff iets meer en soms nog meer! Hey Yel, hoe was Afrika dan? en wanneer ga je naar Berlijn en Barca?

Hey Jaro en Caroline, we hebben super mooie bruidsjurken en pakken gezien. En echt als je een lichtgevende taart wilt, dan kunnen we vast hiero wel een receptje voor jullie scoren!

Hmmm Marianne, als we in Zuid Amerika waren dan had je echt een fantastisch cadeautje gehad. Maar helaas zitten we in Midden Amerika. Dus volgend jaar beter!!!! Hopen dat je een leuk feestje hebt gehad of nog krijgt!

En jaa hoor, t Garnaaltje is vastgelegd. Alleen moet ik wel van hem een censuurbalkje plaatsen op een bepaalde spot. Maar die foto komt met de bruiloft van Caro en Jaro wel op een t-shirt hoor!!

Maartje, hoest met je knie? en de Capoeira feestjes en de forroottjes??   Die doen je knie vast heel goed!!

Lautje, hoest met jou dan schattie?? Thanx voor je smsje! En super dat je naar Bonaire gaat met Sonny Boy! Kunnen jullie daaro samen naar stoom treinen kijken. En en en, zijn er nog roddels?? hahahaha keep me posted!!!

Nou de groeten dan maar weer!!

p.s. Fidel had t in zn hol wel beter als Osama en Saddam. Damn, die gast had gewoon een koelkast, 2 pers bed en heel veel vrouwen om zich heen! Vive la revolucion!

En nu gaan we weer aan de rum!

Tchau tchau